کد خبر: ۱۲۸۱۹۴۲

کوکی ها انواع زیادی دارند که یکی از آن ها کوکی لیمویی است. کوکی لیمو بافتی شبیه به شیرینی نارگیلی دارد و بسیار نرم و ترد است. در این دستور از آبلیموی تازه به همراه پوست لیموی رنده شده برای طعم دهی استفاده شده که میتوان آن را با آبلیموی کارخانه ای جایگزین نمود.

مطالب مرتبط : طرز تهیه پیراشکی گوشت به ساده ترین روش

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، این کوکی با فر تهیه می شود و فقط نیاز به چهار مرحله ی ساده و 10 دقیقه پختن دارد. بنابراین اگر میخواهید یک کوکی فوری و تازه داشته باشید، کوکی لیمویی گزینه ای ایده آل است. 

طرز تهیه کوکی لیمو

مواد لازم کوکی لیمو 

آرد  3 پیمانه
شکر  2 پیمانه
جوش شیرین  1/4 قاشق چایخوری
نمک  1/2 قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده  1 قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه  1 و 1/2 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل  1 قاشق چایخوری
تخم مرغ  2 عدد
کره منجمد  1 پیمانه
بیکینگ پودر  1 و 1/4 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی زرد  1 قطره (دلخواه)

بیشتر بخوانید: طرز تیه کیک خیس

 

طرز تهیه کوکی لیمو 

  1. فر را روشن کنید و روی درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. برای تهیه کوکی لیمویی ابتدا در یک کاسه ی بزرگ، کره و شکر را به مدت 4 دقیقه بهم بزنید تا حدی که نرم و روان شود.
  2. برای هم زدن شکر و کره میتوانید از یک لیسک یا قاشق بزرگ استفاده کرده یا با همزن برقی این کار را انجام دهید. اگر شکر و کره را با همزن برقی بهم میزنید؛ لازم است در بین این کار، گاهی همزن را خاموش کرده و با یک لیسک مواد را از دیواره ی ظرف جدا کرده و به وسط آن هدایت کنید تا بهتر حل شوند.
  3. تخم مرغ را بشکنید. آب لیمو ترش تازه را بگیرید و پوست آن را رنده کنید. حالا تخم مرغ، وانیل، آبلیموی تازه و پوست لیموی رنده شده را به کاسه اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
  4. در این مرحله از تهیه کوکی لیمو باید آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. فراموش نکنید که آرد را الک کنید و بعد به مواد بیفزایید. باید هم زدن را تا حدی ادامه دهید که خمیری نرم و یک دست حاصل شود.
  5. سپس یک کاغذ روغنی یا ورقه سیلیکونی نچسب روی سینی فر قرار دهید. حالا مایه کوکی را با اسکوپ ساز یا یک قاشق بزرگ بردارید و با فاصله ی 3 یا 4 سانتی متری از هم، روی سینی فر بچینید.
  6. میتوانید این کار را با دست نیز انجام دهید. فقط در حین شکل دهی با کوکی ها باید دستتان تمیز و خشک باشد تا خمیر به آن نچسبد. سعی کنید کوکی ها هم اندازه و یکسان باشند.
  7. سینی را درون فر بگذارید. پس از 9 تا 11 دقیقه، وقتی که طلایی رنگ شدند، کوکی لیمو را از فر خارج کنید. کمی شکر برای تزیین روی کوکی ها بپاشید. کوکی ها باید کمی طلایی رنگ بوده و وسطشان نرم باشد. میتوانید برای تست یک خلال دندان را در میان کوکی فرو ببرید. اگر تمیز خارج شد؛ کوکی لیمویی آماده است.
  8. وقتی کوکی ها به طور کامل خنک شدند؛ میتوانید آن ها را از سینی بردارید. سپس کوکی لیمویی را در ظرف سرو بچینید و به همراه چای، قهوه ترک یا شیر نوش جان کنید.
    بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

                                       طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                                       طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها