به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، قبل از اینکه طرز تهیه مارمالاد انجیر رو براتون توضیح بدم بهتره که بهتون بگم مارمالاد چیه. اکثر افراد مارمالاد رو با مربا یکی می دونن اما باید بگم که این دو تا کاملا با هم متفاوت هستن.
انجیر تازه | 500 گرم |
شکر | 1 کیلوگرم |
آب | 1 لیتر |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | 3 عدد |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با فاطمه اسماعیلی، بازیکن و مربی تیم ملی هاکی روی یخ
گفتوگوی بیپرده «جامجم» با دبیر هیاتعالی گزینش کشور
صادق ورمزیار در گفتوگو با «جامجم آنلاین»: