به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، پاستیل میوه ای که در اینجا می خواهیم اونو بهتون آموزش بدیم، علاوه بر خوشمزه بودن خاصیت های زیادی هم داره ولی نباید در خوردنش زیاده روی کنین.

| پودر ژلاتین | 4 قاشق غذاخوری |
| شکر | 2 پیمانه |
| آب | 1 پیمانه |
| آب میوه دلخواه | 1 پیمانه |
| رنگ خوراکی یا اسانس | به میزان لازم |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد