طرز تهیه نان شکم پر کالباس و پنیر

کد خبر: ۱۲۷۹۶۶۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، نان شکم پر یک غذای خارجی و پر طرفدار است.

طرز تهیه نان شکم پر کالباس و پنیر

مواد لازم نان شکم پر

نان آلمانی یا نان همبرگر 10 عدد  
تخم مرغ 4عدد
کالباس 400 گرم
خامه 1/4 لیوان
پنیر رنده شده 1 لیوان 
پیازچه 2 عدد 
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه نان شکم پر

  1. تخم مرغ ها ، خامه ، پیازچه خرد شده ، کالباس خرد شده ، پنیر ( پیتزا ، چدار ، پارمزان ، موزارلا و … ) رنده شده ، پودر سیر ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
  2. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، مقداری از بالای نان همبرگر را خالی کنید و با فشار دست خمیر داخل نان را به سمت پایین فشرده کنید.
  3. داخل هر نان مقداری از مواد بریزید ، نان ها را داخل سینی فر بگذارید و 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا مواد داخل نان کامل بپزد. سپس نان های شکم پر را سرو کنید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

 

 

 

 

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها