آشنایی با خواص جگر مرغ

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: جگر مرغ حاوی مقدار زیادی پروتئین است و مقادیر بالایی از پروتئین را به همراه حداقل کالری فراهم می‌کند.
کد خبر: ۱۲۷۹۰۳۰

به گزارش جام جم آنلاین، محمدتقی انوشه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: مصرف جگر مرغ و گنجاندن آن در رژیم غذایی، فواید فراوانی دارد. این ماده غذایی سرشاز از منابع غنی ویتامین‌های گروه A و D است.

وی افزود: جگر مرغ حاوی مقدار زیادی پروتئین است و مقادیر بالایی از پروتئین را به همراه حداقل کالری فراهم می‌کند. این پروتئین شامل ۹ آمینو اسید است، این آمینو اسید‌ها به عنوان بلوک‌های سازنده برای بدن ما عمل می‌کنند بنابراین مصرف این محصول به عنوان یک ماده غذایی خوب به همه توصیه می‌شود.

این پزشک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: افرادی که از کم‌ خونی رنج می‌برند، می‌توانند از جگر مرغ به عنوان یک غذای کامل در وعده‌های غذایی استفاده کنند.

انوشه گفت: به طور معمول زنان و کودکان بیشتر درگیر بیماری کم‌ خونی هستند و مصرف این فرآورده دامی تا حد زیادی می‌تواند در درمان بیماری آن‌ها تاثیرگذار باشد.

او تاکید کرد: افرادی که میزان چربی و کلسترول منفی آن‌ها بالاست نمی‌توانند از جگر مرغ استفاده کنند و بهتر است از مصرف آن خودداری کنند و به جای آن کسانی که میزان چربی بدن آن‌ها در حد نرمال است می‌توانند از این محصول استفاده کنند.

این پزشک متخصص تغذیه و رژیم درمانی اضافه کرد: جگر مرغ به عنوان یک منبع غنی از آهن شناخته شده و انواع ویتامین‌های گروه‌های مختلف را در خود جای داده است.

انوشه یادآوری کرد: آنچه در این میان اهمیت دارد سلامت مرغی است که جگر آن پس از ذبح، بسته بندی و روانه بازار مصرف می‌شود و به دست مصرف کنندگان می‌رسد. برای پرورش برخی از مرغ‌های موجود در بازار از مقدار زیادی آنتی بیوتیک و انواع هورمون‌ها استفاده می‌شود و در نهایت جگر آن نیز به عنوان یک ماده غذایی ناسالم محسوب می‌شود.

این پزشک متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان کرد: افراد باید پیش از خرید جگر مرغ از سلامت آن مطمئن شوند و سپس آن را تهیه کنند. در حال حاضر جگر مرغ، بازار مصرف خوب و گسترده‌ای در میان مردم به خود اختصاص داده است، بنابراین نحوه پرورش و تغذیه مرغ‌ها بسیار اهمیت دارد و مسئولان مربوطه در ابن حوزه باید با دقت و سخت‌گیری بیشتری بر آن نظارت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها