![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، جلال الدین میرزای رزاز، رئیس انجمن تغذیه ایران، اظهار داشت: برای ارتقا سیستم ایمنی بدن باید از مواد غذایی که دارای یکسری ویتامین های محلول در چربی شامل ویتامین A ، B ، E استفاده کرد. همچنین استفاده از ویتامین A و B به تبعیت از رژیم غذایی متنوع که بیش از ۸۵ درصد مواد معدنی را تامین می کند، تاثیرگذار است.
وی گفت: برای آن دسته از هموطنان که با کمبود ویتامین D مواجه هستند، توصیه میشود این ویتامین به صورت مکمل مصرف شود.
میرزای رزاز ادامه داد: ویتامین D به طور معمول و به صورت روزانه ۱۰۰۰ واحدی و به صورت هفتگی یا دو هفته یکبار ۵۰ هزار واحدی مصرف میشود که باید از طریق داروخانهها تهیه شود. اما در ایام کرونا مصرف ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ واحدی ویتامین D کافی است.
وی در مورد سایر ریز مغذیها شامل زینک و سلنیوم، گفت: این ریز مغذیها در همه غذاها یافت میشود. توصیه سازمان بهداشت جهانی این است که ویتامین C را از طریق غذا و سبزیجات در ایام کرونا استفاده کرد.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: