کیک گیلاس یکی از کیک های پرطرفدار است.

طرز تهیه کیک گیلاس

یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین میوه‌های تابستان، گیلاس است. اکثر افراد گیلاس را به خاطر طعم شیرین و ملس این میوه، دوست دارند. به همین دلیل کیک گیلاس گزینه مناسبی برای عصرانه و دورهمی‌های دوستانه به شمار می‌رود. این کیک تابستانی خوشمزه با اینکه زمان و زحمت زیادی برای درست شدن نیاز ندارد، اما می‌تواند میز پذیرایی شما را زیباتر کند. اگر شما نیز تمایل دارید با مواد لازم و روش تهیه این کیک خوشمزه آشنا شوید با ما همراه باشید.
کد خبر: ۱۲۷۸۱۲۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،کیک گیلاس یکی از محبوب‌ترین کیک‌های میوه‌ای است که کودک و بزرگسال طعم آن را دوست دارند. این کیک خوشمزه با ترکیب گیلاس، ماست پرچرب، تخم مرغ و آرد سفید تهیه می‌شود.

طرز تهیه کیک گیلاس

مواد لازم کیک گیلاس

گیلاس تازه
۴۰۰ گرم یا بیشتر
تخم‌مرغ
۴ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر یک لیوان فرانسوی (سرخالی)
ماست پر چرب سه چهارم لیوان فرانسوی
روغن مایع نصف لیوان فرانسوی
آرد سفید  دو لیوان فرانسوی 
بیکینگ پودر  یک قاشق مرباخوری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

 

طرز تهیه کیک گیلاس

  1. ابتدا گیلاس‌ها را از وسط نصف کرده و هسته آن را خارج کنید. سپس بر روی یک پارچه تمیز قرار داده تا آب اضافه آن گرفته شود.

  2. تخم‌مرغ، شکر و وانیل وانیل و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن هم بزنید تا کاملا پف کند و بافت نرم و سبکی پیدا کند.

  3. سپس روغن و ماست را اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه دیگر نیز بهم بزنید تا به طور کامل با یکدیگر مخلوط شوند.

  4. آرد و بیکینگ پودر را دو مرتبه الک کرده و در چند مرحله به مواد اضافه کنید. برای هم زدن مواد در این مرحله از لیسک کمک بگیرید و این کار را به آرامی و تنها در یک جهت انجام دهید تا پف تخم‌مرغ از بین نرود.

  5. کف قالب کیک را کاغذ روغنی قرار داده و کل ظرف را با کمی روغن مایع چرب کنید. سپس مقداری از مایه کیک را در ظرف بریزید به طوری که نصف ظرف خالی بماند.

  6. دو سوم گیلاس‌ها روی مایه داخل ظرف به صورت منظم بچینید. مقدار گیلاس موجود در وسط کیک به سلیقه‌ شما بستگی دارد و شما می‌توانید مقدار آن را کم و زیاد کنید.

  7. بقیه مایه کیک را روی گیلاس‌های داخل ظرف بریزید و ظرف را در داخل فری که آن را از قبل به دمای ۱۷۰ درجه رسانده‌اید بگذارید و برای ۴۰ تا ۵۰ دقیقه اجازه دهید تا کیک پخته شود.

  8. کیک آماده است. شما می‌توانید آن را پس از اینکه به طور کامل سرد شد با پودر قند و گیلاس‌های باقی‌مانده تزئین کنید

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها