
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، یکی از انواع بورانی اسفناج، بورانی اسفناج با ماست است که آن را میتوانید به عنوان یک وعده غذایی سبک یا پیش غذا سرو کنید. این غذا با روشهای مختلفی تهیه میشود که اگرچه در نحوه پخت تا حد زیادی شبیه به هم هستند، اما طعم متفاوتی دارند.
اسفناج | 2 کیلوگرم |
ماست چکیده | 500 گرم |
روغن زیتون | 2 الی 3 قاشق سوپخوری |
سیر | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد