– کنافه شکلاتی را می توانید به صورت سرد و یا در دمای محیط سرو کنید.

طرز تهیه کنافه شکلاتی

کنافه شکلاتی رو می تونید به صورت ساده و یا همراه با مغز پسته و مغز بادام خرد شده درست کنید. اضافه کردن مغز پسته و بادام خرد شده به کنافه یه سری فوت و فن داره که در ادامه ی مطلب اون رو هم بهتون آموزش می دیم. در طرز تهیه کنافه شکلاتی می تونید از هر رنگ شکلات تخته ای که دوست داشتید با طعم دلخواه تون استفاده کنید، اون رو داخل مایکروفر و یا به روش بنماری آب کنید و باهاش کنافه درست کنید.
کد خبر: ۱۲۷۷۹۴۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ،مواد اولیه ی کنافه شکلاتی هم خیلی کمتر از کنافه لبنانیه. همون طور که از اسم این شیرینی پیداست، در طرز تهیه ی اون علاوه بر رشته کادایف از شکلات ذوب شده استفاده میشه. برای درست کردن کنافه شکلاتی هم نیاز به فر نخواهید داشت. کافیه رشته های کادایف رو خرد کنید، داخل کره تفت بدید و بعد شکلات آب شده رو بهش اضافه کنید.

طرز تهیه کنافه شکلاتی

مواد لازم کنافه شکلاتی

رشته کادایف                                    250 گرم

کره                                                125 گرم

شکلات تخته ای                               90 گرم (+24 گرم برای تزیین)

پسته خرد شده                                30 گرم

بادام خرد شده                                 30 گرم

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

 

طرز تهیه کنافه شکلاتی

  1.  رشته های کادایف را در دست کاملا خرد کنید. در یک قابلمه ی بزرگ کره را ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا ذوب شود. سپس رشته های خرد شده را داخل قابلمه بریزید و به کره ی ذوب شده اضافه کنید. آن ها را خوب هم بزنید تا رشته ها کاملا به کره آغشته شوند. آن ها را مرتب هم بزنید و مراقب باشید تا رشته ها نسوزند. کنافه ها را آن قدر تفت دهید تا رنگ آن ها طلایی و بافت آن ها ترد شود. بعد از حدود ۱۰ دقیقه تقت دادن، کنافه ها را داخل کاسه ای بریزید و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.
  2.  شکلات تخته ای را رنده و یا به قطعات کوچک خرد کنید. آن را داخل کاسه ریخته و حدود ۳۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا کاملا آب شود. می توانید از روش بنماری نیز برای آب کردن شکلات تخته ای استفاده کنید. شکلات آب شده را هم بزنید تا تمام قسمت های آن به طور یکنواخت آب شود.

     

  3.  بعد از آن که شکلات ذوب شده خنک شد، آن را روی رشته های تفت داده شده بریزید. آن ها را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شده و تمام قسمت های رشته به شکلات آغشته شود. (در این مرحله می توانید مغزهای خوشمزه را نیز به کنافه اضافه کنید.)

     

  4.  روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. با استفاده از قاشق و یا اسکوپ ساز بستنی مقداری از مواد کنافه را برداشته و روی کاغذ روغنی قرار دهید. با این مقدار مواد حدود ۱۶ عدد کنافه ی شکلاتی خواهید داشت. آن ها را با فاصله از هم روی کاغذ روغنی بریزید. سپس با استفاده از ته فنجان کنافه ها را صاف کنید.

     

  5.  مقداری شکلات آب شده داخل قیف (ترجیحا یکبار مصرف) بریزید. سپس شکلات ها را با استفاده از قیف روی کوکی ها بریزید و آن ها را تزیین کنید. سپس پسته های خرد شده را به دلخواه روی کوکی ها بپاشید تا ظاهر آن ها زیباتر شود. روی پسته ها را آرام کمی فشار دهید تا به شکلات ها بچسبد.

     

  6.  کنافه های شکلاتی را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شوند و فرم بگیرند.

     

  7.  کنافه را از بخچال بیرون آورده و در ظرف مورد نظر خود سرو کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها