jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۷۷۷۶۳ ۱۵ مهر ۱۳۹۹  |  ۲۳:۱۰

از بین بردن بوی زهم مرغ و بوقلمون به کمک راهکارهایی اصولی و با استفاده از ادویه‌ها، سبزیجات و چاشنی‌های معطر امکان پذیر است. بوی زهم مرغ و بوقلمون در اکثر مواقع علتی به غیر از فساد گوشت دارد.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،بوی نامطبوع برخی از مواد غذایی عاملی است که باعث کم اشتهایی می‌شود. این بی میلی به خوردن غذا در کودکان و افراد حساس بیشتر است و حتی برخی بزرگسالان با اینکه از خواص یک ماده غذایی آگاهند، به خاطر بوی زهم از خوردن آن امتناع می‌کنند.

طرز از بین بردن بوی زهم مرغ و بوقلمون

علت بوی زهم مرغ و بوقلمون چیست؟

بوی زهم مرغ‌ و بوقلمون دلیل بر فاسد بودن گوشت آن‌ها نیست و دلایل مختلفی برای آن وجود دارد، از جمله:

یکی از عواملی که می‌تواند در طعم و بوی گوشت مرغ و بوقلمون موثر باشد، نوع خوراک و دارویی است که در طول دوره پرورش مصرف می‌کنند. 

عدم رعایت توازن مصرف چربی و پروتئین در تغذیه این پرندگان می‌تواند در ایجاد بوی نامطبوع گوشت آن‌ها موثر باشد.

استفاده از پودر ماهی در تغذیه مرغ یکی از عواملی است که در ایجاد بوی زهم مرغ تاثیر می‌گذارد.

قرار دادن مرغ در آب کلر به منظور سفید شدن رنگ گوشت آن از دیگر عوامل موثر در ایجاد بوی زهم است

از بین بردن بوی زهم مرغ و بوقلمون

سعی کنید مرغ و بوقلمونی خریداری کنید که تازه باشد و آثاری از فساد در آن مشاهده نشود؛ در نظر داشته باشید که گوشت مرغ و بوقلمون تازه، طعم و مزه بهتری نسبت به نوع یخ زده آن دارد. پس از انتخاب مرغ و بوقلمون تازه و باکیفیت و شستن آن، از ادویه‌ها، چاشنی‌ها و سبزیجات معطر برای از بین بردن بوی زهم آن استفاده کنید.

برای پختن مرغ و بوقلمون بهتر است به آن آب اضافه نکنید یا از حداقل آب استفاده کنید؛ تکه‌های مرغ و بوقلمون را در قابلمه بچینید، روی حرارت خیلی ملایم قرار داده و اجازه دهید در آب خودشان بپزند.

افزودن ادویه‌هایی مانند برگ بو، میخک، فلفل سیاه و چوب دارچین در هنگام پخت، می‌تواند به از بین بردن بوی زهم مرغ و بوقلمون کمک کند.

قرار دادن پیاز، کرفس، هویج و فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده در لابه‌لای تکه‌های مرغ و بوقلمون در حین پخت، به از بین بردن بوی زهم آن کمک می‌کند.

پاشیدن پودر پاپریکا بر روی تکه‌های مرغ و بوقلمون، علاوه بر اینکه باعث خوشرنگ شدن آن می‌شود به از بین بردن بوی زهم مرغ و بوقلمون نیز کمک می‌کند.

افزودن چاشنی‌هایی مانند آبلیمو یا سرکه در انتهای پخت، باعث از بین رفتن بوی زهم مرغ و بوقلمون می‌شود.

افزودن مقداری زعفران آب کرده، هم باعث خوشرنگ شدن غذا می‌شود و هم بوی زهم مرغ و بوقلمون را از بین می‌برد.

یک تکه کوچک زنجبیل تازه را رنده کرده و در هنگام پخت گوشت مرغ و بوقلمون به آن اضافه کنید و اگر زنجبیل تازه در دسترس ندارید از پودر زنجبیل استفاده کنید. زنجبیل، عطر و بوی فوق العاده‌ای به گوشت مرغ و بوقلمون می‌بخشد.

برای کباب کردن گوشت مرغ و بوقلمون، به آن سبزیجات معطری همچون سیر و پیاز رنده شده، جعفری خرد شده و فلفل دلمه نگینی شده اضافه کنید و اجازه دهید حداقل به مدت ۲ ساعت استراحت کند تا بوی زهم آن از بین برود.

خواباندن تکه‌های مرغ و بوقلمون در ماست، قبل از کباب کردن آن در از بین بردن بوی زهم مرغ و بوقلمون تاثیر به سزایی دارد.

یکی دیگر از روش‌های موثر در از بین بردن بوی زهم مرغ و بوقلمون این است که:
 تکه‌های مرغ و بوقلمون را به نمک آغشته کنید، سپس آن‌ها را در آبکش بریزید.
 یک کاسه زیر آبکش گذاشته و سپس آن را چند ساعتی در یخچال قرار دهید تا آب مرغ از آن خارج شود.
 تکه‌های مرغ و بوقلمون را شسته و به روش مورد نظر خود طبخ کنید. 

روش دیگری که تاثیر زیادی در از بین بردن بوی زهم مرغ و بوقلمون دارد، این است که:
 مقداری آب روی مرغ یا بوقلمون بریزید تا روی آن را بپوشاند، سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
 محتویات قابلمه را در آبکش خالی کنید و اجازه دهید آب آن خارج شود.
 سپس مرغ یا بوقلمون را با آب بشویید و با استفاده از مواد ذکر شده در بالا، آن را مزه‌دار کنید و به هر روشی که دوست داشتید، بپزید.
با این روش بوی زهم مرغ و بوقلمون به کلی از بین رفته و دیگر هیچ بوی نامطبوعی نخواهد داشت.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
پاسخ ایران قطعی است

پاسخ ایران قطعی است

گرچه ترامپ و نتانیاهو سعی دارند در برهه حساس و سرنوشت‌ساز فعلی، قواعد منازعه و توازن قوا در منطقه را به سود اهداف خود بر‌هم بریزند، اما هوشیاری ایران و جبهه مقاومت اجازه چنین اقدامی را به آنها نمی‌دهد.

دولت تجدیدنظر کند

دولت تجدیدنظر کند

محسن فخری‌ زاده، مرد درجه‌ یک صنعت‌ هسته‌ای کشور بود که در گسترش آموزش و پژوهش در ایران و تشکیل هسته‌های علمی نقش اساسی بر عهده داشت.

تلاش دشمن برای حذف چهره‌های تاثیر‌گذار

تلاش دشمن برای حذف چهره‌های تاثیر‌گذار

رژیم صهیونیستی از ابتدای تاسیس تا‌کنون یک هدف ثابت را در کنار مجموعه اهداف دیگر خود پیگیری می‌کند و آن حذف برخی افرادی است که ممکن است در دراز‌مدت برای اسرائیل به نحوی خطر‌آفرین باشند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر