در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، رفع تلخی بادمجان یکی از اصول مهم آشپزی است که ممکن است خیلی از افراد برای طبخ یک غذای خوشمزه با استفاده از بادمجان از آن استفاده کنند. در این مقاله با روشی اصولی و مطمئن برای رفع تلخی بادمجان آشنا خواهید شد.
نکته: بادمجان هایی را برای خرید انتخاب کنید که دارای پوستی مشکی، براق، سفت و بدون آثار ضربه خوردگی باشند؛ چنین بادمجان هایی تخم کمتری دارند و شیرین تر و خوشمزه تر هستند
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد