طرز تهیه سالاد یونانی

سالاد یونانی یکی سالم‌ترین سالاد‌ها است و طرز تهیه سالاد یونانی آنقدر ساده است که در کوتاه‌ترین مدت می‌توانید آن را آماده و میل کنید.
کد خبر: ۱۲۷۶۶۴۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، سالاد یونانی یکی از غذاهای مدیترانه ای است که زیتون سیاه و گوجه فرنگی از ترکیبات سنتی چنین غذاهایی هستند، اما آشپزهای یونانی پنیر و عسل را به سالاد یونانی اصل اضافه می کنند تا طعم واقعی گوجه فرنگی بهتر احساس شود. در این مطلب شما را با طرز تهیه سالاد یونانی به دو روش، با پنیر و با سیب زمینی آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه سالاد یونانی

مواد لازم سالاد یونانی

 

250 گرم

خیار

2 عدد

گوجه فرنگی درشت آبدار

250 گرم

زیتون سیاه

1 عدد (4 عدد)

پیاز قرمز (پیازچه)

1 قاشق چایخوری

عسل

4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

نصف یک عدد

لیموی تازه

به میزان لازم

نمک و فلفل

 

طرز تهیه سالاد یونانی

  1. اگر پنیر در آب شور قرار دارد آن را آبکش کرده و روی تخته آشپزخانه، به قطعات حبه‌ای ۲ سانتیمتری برش دهید.
  2. خیار را از طول به دو نیم کرده و پس از بیرون آوردن دانه‌های آن به کمک یک قاشق چایخوری، آن را هم به قطعات ۲ سانتیمتری برش بزنید.
  3. خیار و پنیر را داخل یک کاسه سالادخوری بریزید.
  4. هسته زیتون‌ها را گرفته و با پیاز قرمز ورقه شده یا پیازچه ریز خرد شده به کاسه اضافه کنید.
  5. گوجه فرنگی‌ها را چهار قاچ کرده و دانه‌های آن را توسط یک قاشق بیرون بیاورید. سپس به قطعات کوچک نگینی برش بزنید و به کاسه اضافه کنید.
  6. با دست مواد خرد شده داخل کاسه را زیر و رو کنید.
  7. عسل را با روغن زیتون مخلوط کنید و روی مواد سالاد بریزید. کمی آبلیمو و چاشنی نمک و فلفل هم برای طعم بهتر اضافه کنید.
  8. روی سالاد را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
  9. سالاد را در بشقاب کشیده، روی آن را با اورگانو تزیین کنید و با نان پیتا سرو نمایید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها