سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ، در تهیه آش دوغ عمدتا از حبوبات، سبزی، برنج، دوغ و در بعضی مناطق از گوشت قرمز استفاده میشود و علاوه بر طعم خوبی که دارد پر از خواص هم هست.
دوغ |
۲ لیتر |
سیر |
۲ عدد |
برنج |
۱ پیمانه |
سبزی آش |
۷۰۰ گرم |
نخود |
۲۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه |
به اندازه لازم |
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد