تثبیت نرخ عوارض ساخت و ساز

شورای شهر دوم پایتخت ، درصدد تثبیت نرخ عوارض ساخت و ساز برای سال 86است و به گفته رئیس این شورا تثبیت نرخ عوارض ، پاسخی به فضای عمومی مبنی بر ارتباط گرانی مسکن و افزایش عوارض در سال 85است.
کد خبر: ۱۲۴۴۷۹

مهدی چمران در حاشیه جلسه علنی و بدون حضور مستمع شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به این که این مصوبه هنوز شکل نهایی به خود نگرفته است در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که تثبیت عوارض در کاهش درآمد شهرداری تاثیر خواهد داشت ، گفت: برای شکستن فضای عمومی شکل گرفته که ارتباطی میان گرانی مسکن و افزایش عوارض ساخت و ساز وجود دارد درصدد تثبیت نرخ عوارض هستیم.
البته وی تاکید کرد: می توانیم اثبات کنیم افزایش عوارض شهرداری هیچ تاثیری در افزایش گرانی مسکن نداشت ؛ هرچند که شورای دوم در 4سال گذشته در پی تثبیت نرخ عوارض بود و نرخ عوارض رشد چندانی نداشته است.
چمران با اشاره به این که 60درصد درآمد شهرداری وابسته به عوارض ساخت و ساز است ، افزود: سال 85نیز ما نرخ عوارض را براساس دفترچه تعیین ارزش املاک وزارت دارایی ، افزایش 13.5درصدی دادیم و این مساله در حالی است که نرخ عوارض در برخی مناطق باید بالای 40درصد افزایش پیدا می کرد.
چمران با اشاره به این که شورای شهر، عوارض را از بافتهای فرسوده حذف کرد، یادآور شد: با این اتفاق در عمل نرخ عوارض برای 80درصد ساختمان ها افزایش نیافت.
رئیس شورای شهر تهران همچنین از تصویب عوارض جدید برای شهرداری تهران از جمله وسایل نقلیه شماره گذاری شده در شهر تهران ، بارنامه ها و بیمه نامه های صادر شده در پایتخت خبر داد و افزود: اخذ این عوارض در سالهای گذشته جزو محلهای درآمد شهرداری نبوده است و با تصمیم اعضای شورای شهر از این پس تعدادی از وسایل نقلیه همچون وانتها و کامیون ها که در داخل شهر تردد دارند و بارنامه ها و بیمه نامه های صادر شده ، مشمول پرداخت عوارض می شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها