در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
غذای سبکی که هم مقوی است و هم هضم آن برای دستگاه گوارش راحتتر از دیگر غذاهاست، اما برخی سوپها زمانبر هستند و وقت زیادی را باید برای درست کردن آنها صرف کرد، البته دستور پختی برای سوپ سریع و ارزان هم داریم که در این بخش آورده شده. مناسب برای افرادی که بیشتر وقتشان را میخواهند استراحت کنند و ترجیح میدهند هزینه زیادی هم نکنند.
شلغم یکی از بهترین سبزیجاتی است که در بهبود سرماخوردگی موثر است و با آن میشود سوپ خوش طعم با هزینهای مناسب پخت.
مواد اولیه برای 4 نفر
شلغم خرد شده: یک پیمانه (قیمت: 2000 تومان)
هویج خرد شده: نصف پیمانه (قیمت: 1000 تومان)
جوی پرک: دو پیمانه (قیمت: 2000 تومان)
کرفس خرد شده: نصف پیمانه (قیمت: 1000 تومان)
سیر: دو حبه(قیمت: 5000 تومان)
خامه: نصف پیمانه (قیمت: 60000 تومان)
آب مرغ: دو پیمانه
پیاز: یک عدد (قیمت: 500 تومان)
شوید خرد شده: یک سوم پیمانه (قیمت: 500 تومان)
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
لیمو ترش: 2 عدد (قیمت: 2000 تومان)
طرز تهیه
در ابتدای کار روغن را درون تابه ریخته و شروع به خرد کردن پیازها میکنیم.
جوی پرک، شلغم، پیاز و هویج خرد شده، کرفس و دو حبه سیر را همراه با یک فنجان خامه به مدت 2 الی 3 دقیقه درون روغن تفت میدهیم. بعد از تفت دادن و سرخ شدن آنها آب مرغ را به آرامی به مواد اضافه میکنیم و هم زمان مواد را هم میزنیم تا یکنواخت شود.
زیر شعله را زیاد میکنیم تا آب مرغ به جوش آید و بعد از آن شعله را کم میکنیم تا مواد پخته و جا بیفتد. بعد از گذشتن حدود 40 دقیقه روی حرارت ملایم شوید خرد شده را به آن اضافه میکنیم. سوپ آماده سرو است و میتوانید پس از تزئین کردن آن با جعفری و سبزیجات دیگر، با آب لیموی تازه آن را
میل کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم