
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، به گفته محققان ژاپنی افرادی که از میزان پروتئینهای گیاهی بیشتری مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که با مصرف گوشت، پروتئین مورد نیاز بدن خود را تامین میکنند، عمر طولانیتری دارند.
در این بررسی محققان به بررسی اطلاعات ۷۱ هزار فرد میانسال در مدت دو دهه پرداختند. محققان در مقایسه انجام گرفته مشاهده کردند احتمال مرگ در افرادی که در مدت زمان انجام مطالعه از بیشترین میزان پروتئین گیاهی مصرف کرده بودند ۱۳ درصد کمتر بوده و همچنین این افراد ۱۶ درصد کمتر در معرض مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی عروقی هستند.
دکتر «فرانک هو» از دپارتمان تغذیه دانشکده سلامت عمومی هاروارد نیز گفت: در تحقیقاتی که پیش از این انجام گرفته آمده است مصرف میزان بالایی از پروتئینهای حیوانی با افزایش احتمال ابتلا به بیماریهای مزمن و مرگ و میر ناشی از آنها مرتبط است. این درحالیست که مصرف قابل توجهی از پروتئینهای گیاهی این خطر را کاهش میدهد.
دکتر «هو» که در این مطالعه مشارکت نداشت، افزود: در مطالعهای که توسط محققان ژاپنی انجام گرفت مصرف پروتئین گیاهی بسیار بالا بوده است. همچنین در این مطالعه مشخص شد مصرف پروتئین حیوانی بر افزایش طول عمر تاثیری ندارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد