سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، یکی از غذاهای فستفودی که طی سالیان اخیر، مردم کشورمان علاقه زیادی به آن پیدا کرده و طرفداران پروپا قرصی دارد، پیتزا است که خاستگاه اصلی آن کشور ایتالیا است.
متأسفانه در حال حاضر در اغذیه فروشی های مختلف سطح شهرها که بهوفور اقدام به پخت و فروش پیتزا میکنند، برای کاهش هزینه تمامشده آن، از نامرغوبترین و گاهی ناسالمترین مواد در تهیه پیتزا میکنند و گاهی شاهد عرضه پیتزاهایی با قیمتهای بسیار نازل در سطح شهر هستیم که این امر بهشدت میتواند سلامت مصرفکنندگان آن را تهدید کند!
اما حتی اگر در تهیه پیتزا از مواد خوب و باکیفیت نیز استفاده شده باشد، بهدلیل اینکه یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده پیتزا، پنیر پیتزا است، این غذا نمیتواند یک وعده غذایی سالم محسوب شود! اما چرا؟
بهدلیل اینکه «پنیر پیتزا» در مجاورت حرارت، تولید نوعی ماده سمی میکند که مصرف آن برای سلامت انسان و سیستم گوارش ما بسیار مضر است و تکرار مصرف آن در بلندمدت میتواند باعث ابتلا به بیماری ها و عوارض مختلف شود.
پنیر و خمیر پیتزا باعث ایجاد سدههای کبدی، یبوست، افزایش سودا و کبد سوداوی، میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد