![کنترل تب دنگی در گرو تامین اعتبار | ۱۵۰ هزار کیت تشخیصی در گمرک خاک میخورد](/files/fa/news/1403/5/2/1234337_892.jpg)
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
به گزارش جام جم آنلاین از میزان، محققان در تحقیقی به بررسی بهترین سبزیجاتی پرداختند که ارتباط قوی با کاهش ریسک ابتلا به بیماریهای مزمن دارند.
بر همین اساس ۴۷ نوع از سبزیجات براساس دارابودن ۱۷ ماده مغذی معروف رده بندی شدند.
مواد مغذی شامل ویتامینهای A، C، D، E، K، و بسیاری از ویتامینهای گروه B، همراه با مواد معدنی کلسیم، پتاسیم، آهن و زینک و بعلاوه فیبر و حتی پروتئین بود.
طبق این رده بندی، ۵ سبزی اول به شرح زیر هستند:
شاهی
کلم چینی (کاهو ژاپنی)
برگ چغندر
اسفناج
کولارد سبز (نوعی کلم)
در ادامه این لیست کلم کالی، شابانک (در نواحی کرمان میروید)، کاهو برگ، بروکلی و کلم بروکسل قرار دارند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد
آمار و ارقام از درخشش قایقرانان برای حضور در پاریس خبر میدهد