در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا ، داریوش مهدیفر اظهار کرد: بلوط از دیدگاه طب قدیم ایران میوهای گرم و خشک بوده که از سالهای گذشته استفاده میشده است.
وی با بیان اینکه آرد بلوط برای تهیه نان مورد استفاده قرار میگرفته است، افزود: آرد بلوط به همراه آب جوش برای درمان بواسیر نیز مفید است.
مهدیفر ادامه داد: همچنین در درمان اسهال، درد معده، نرمی استخوان، خونمردگی و... کاربرد دارد.
این محقق بخش تحقیقات منابع طبیعی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: میوه و پوست بلوط دارای تانن بوده و در صنایع چوبی استفاده میشود.
وی تصریح کرد: همچنین بلوط برای ناراحتیهای گوارشی، جلدی و سوختگی و به عنوان پادزهر در مسمومیتهای آلکالوئید فلزات به کار میرود.
مهدیفر از دیگر کاربردهای بلوط به استفاده در صنایع عکاسی، مرکبسازی و صنایع شیمیایی اشاره کرد و افزود: در صنایع غذایی به عنوان آنتیاکسیدان روغنهای خوراکی و... از آن استفاده میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت