به گزارش جامجم، چندی پیش اعضای خانواده مرد جوانی با حضور در دادسرای جنایی تهران با طرح شکایتی عنوان کردند، پسرشان که در تورنتوی کانادا زندگی میکرده در جریان دعوای میان چند ایرانی با ضربه چاقو در آنجا کشته شده است. تحقیقات اولیه ماموران حاکی از این بود که دعوا میان چند ایرانی در 19 سپتامبر 2018 در یکی از پارکینگهای منطقه یونگ در تورنتوی کانادا رخ داده و قاتل که پسر ایرانی 25 ساله بوده متواری شده است. ماموران از طریق پلیس بینالملل به تحقیقات ادامه دادند که معلوم شد دو روز بعد از این جنایت، متهم همراه مادرش به ایران بازگشته اما نشانی از آنها وجود ندارد. در ادامه تحقیقات رد آنها در خانهای در اندیشه کرج به دست آمد و هفدهم بهمن امسال عامل جنایت آنجا بازداشت شد .
پسر 25 ساله در بازجوییها گفت: سال 2010میلادی با مادرم قانونی به کانادا آمدیم. پنج سالی بود در شهر ریچموندهیل به آرایشگری مشغول بودم. اوایل شهریور امسال با مادرم برای خرید غذا به رستوران ایرانی در تورن هیل رفتیم. در یکی از پارکینگهای منطقه یونگ پارک کردم و مادرم وارد رستوران شد اما آنجا غذای مورد نظر را نداشت و همین که خواست به رستوران بعدی برود چند ایرانی مزاحمش شدند.
متهم به قتل ادامه داد: از پارکینگ بیرون آمدم و برای دفاع از مادرم با آنها دعوایم شد. مرا مورد ضرب و شتم قرار دادند که برای دفاع از خودم و مادرم چند مشت به آنها زدم که یکی از آنها مقتول بود که ضربه مشتم به او خورد و در ادامه مردم ما را جدا کردند. آنها مدام به مادرم فحش میدادند که باعث تشدید دعوایمان شد. دو روز بعد از آن ماجرا به ایران بازگشتیم. زمانی که بازداشت شدم پی بردم آن جوان ایرانی کشته شده است. من فقط به او ضربه مشت زدم و نمیدانم چه کسی در آن دعوا به او چاقو زده است .
با توجه به انکار متهم به قتل، تحقیقات از او در پلیس آگاهی ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم