گفت‌وگو با محمد مسلمی درباره حضورش در جشن تولد فرزندان شهدای مدافع حرم

مثل فرزند خودمان

همه چیزهای خوب حق بچه‌هاست، از شادی بگیر تا امکانات زندگی و بخصوص پدر و مادر. حالا شما تصور کن، پدری تصمیم می‌گیرد بنا به وظایفی که خود را متعهد به آنها می‌داند، حق پدری را از فرزند یا فرزندانش بگیرد و برای دفاع از دین و کشور به جنگ برود و شهید شود. او حق پدری را از خود و خانواده‌اش گرفته تا حق امنیت را به ما بدهد. همه شهیدان با همین مرام و تفکر به جبهه می‌روند، شهدای مدافع حرم نیز همان‌‌هایی که کیلومترها دورتر از مرزهای کشورمان جانشان را فدا می‌کنند تا دشمن حتی به مرزهای ما نزدیک نشود چه برسد به این که بخواهد به آنها به اصطلاح چپ نگاه کند.
کد خبر: ۱۱۸۱۵۲۶

دیدگاه و تفکر شهدای مدافع حرم، فراتر از اندیشه و زاویه‌ای است که ما از آن به دنیا نگاه می‌کنیم. با همه اینها همه ما می‌دانیم فرزندان شهدای مدافع حرم حقی بر گردن همه ما دارند؛ حقی که اگر ادایش نکنیم، نامردی است! حالا هر کسی به اندازه و میزان مسؤولیت فردی و اجتماعی که دارد.
چند روز قبل عمو‌های فیتیله‌ای در جمع تعدادی از بچه‌های شهدای مدافع حرم حاضر و در جشن آنها شریک شدند و تلاش کردند برای ساعتی هم که شده آنها را کمی شاد کنند تا جای خالی پدر را کمتر احساس کنند.
محمد مسلمی یکی از عمو‌های فیتیله‌ای در این باره به جام‌جم گفت: تاکنون در چند جشن که برای فرزندان شهدای مدافع حرم برگزار شده، شرکت کرده‌ایم. معتقدیم نسبت به این بچه‌‌ها دینی داریم که باید ادا شود. داشتن پدر حق همه بچه‌هاست و جای خالی او را هیچ چیز و هیچ‌کس نمی‌تواند پر کند. ما فقط می‌‌توانیم برای ساعتی بچه‌ها را از اندوه و غمی که در دلشان خانه کرده، جدا کنیم و فضای ذهنی‌ آنها را تغییر دهیم. به نظرم حضور ما در چنین جشن‌هایی باعث می‌شود بقیه هنرمندان هم به این موضوع توجه کنند و هر کس به اندازه خودش تلاش کند فرزندان شهدای مدافع حرم را خوشحال و به آنها یاد‌آوری کند اگر پدرشان را از دست داده‌اند، اما حواس مردم به آنهاست و همه ما قدردان کاری که پدر شهید آنها انجام داده، هستیم.
مسلمی بر این باور است همه بچه‌های دنیا آرزو دارند روز تولدشان کنار پدر و مادر باشند. اگر جشنی برگزار می‌شود، پدر حتما باشد چون پدرها معمولا بیرون از خانه هستند و وقتی برای تولد آنها در خانه حضور دارند، یعنی برای فرزند ارزش و احترام زیادی قائلند.ما در جشن تولد فرزندان شهدای حرم شرکت می‌کنیم تا به آنها ثابت کنیم اگر پدرشان نیست ما هستیم و آنها برای ما بسیار ارزشمندند.

یکی دو هفته قبل ویدیوئی از چند فرزند شهید مدافع حرم در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌‌های خبری منتشر شد که خیلی زود به یکی از پربیننده‌ترین ویدئوها تبدیل شد.در این ویدئو دو دختر نوجوان و پنج شش پسر بچه و نوجوان دیده می‌شدند که از دیدار با رهبر معظم انقلاب برمی‌گشتند.شادی آنها، شادی کودکانه‌ای بود که گرمای وجود پدر را احساس کرده و حالا آن گرمای شادی بخش را با مداحی برای امام حسین (ع) بروز می‌‌دهد. شهدای مدافع حرم به سالار شهیدان، امام حسین (ع) اقتدا می‌کنند و ادامه دهنده راه امام سوم شیعیان و یاران او هستند. این ویدئو نشان داد فرزندان این شهیدان نیز تصمیم دارند راه پدر را ادامه دهند، برای همین حتی در وقت شادی، مدح سیدالشهداء را می‌گویند. رهبر معظم انقلاب تا کنون نشان داده‌اند بهترین و مطمئن‌ترین حامی فرزندان شهدای مدافع حرم هستند.ایشان به مناسبت‌های مختلف و گاهی بی‌مناسبت این بچه‌ها را به حسینیه امام خمینی (ره) دعوت می‌کنند و صمیمانه با آنها صحبت کرده و آنها را در آغوش می‌کشند. این رابطه صمیمی و پدرانه آن‌قدر به فرزندان شهدا دلگرمی می‌دهد که آنها روزهای زیادی را با این گرما زندگی می‌کنند و باور دارند که اگر پدر نیست، پدری بزرگ‌تر، دلسوزتر و مهربان‌تر بالای سر آنهاست. پدری که حواسش به‌ آنهاست و می‌داند این بچه‌ها با سن و سالی که دارند بیشتر از هر چیز به مهربانی و محبت نیاز دارند و ایشان چه بی‌دریغ این مهربانی را به آنها می‌بخشند.

تاریخ‌نگاران خواهند نوشت و آیندگان خواهند خواند و خواهند دید و خواهند شنید که در ایران اسلامی، جوانان و مردانی زندگی می‌کردند که حفظ اسلام در همه نقاط جهان برایشان تکلیف بود.مردانی که آنقدر باور اسلام در دل و روحشان جاری بود که خانواده و کشور و وطن خود را رها می‌کردند و برای مراقبت از دین به کشورهای اسلامی دیگر می‌رفتند.ما هم طوری با خانواده این شهدا رفتار کنیم و مراقب آنها باشیم که آیندگان بشنوند، بخوانند و ببینند که خانواده و فرزندان شهدای مدافع حرم هرگز تنها نماندند و همه ما از هنرمند گرفته تا اهالی فرهنگ، سیاست، رسانه‌ها،‌ فعال اجتماع و ... بچه‌های این شهدا را مانند فرزندان، خواهر و برادر خودمان دوست داشتیم وخواهیم داشت.

حسین محمدی

جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها