در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، مصدوم حادثه تیراندازی دو برادر که ساعاتی قبل با هم به دلیل اختلافات خانوادگی درگیر شده بودند به علت شدت جراحات وارده در بیمارستان، دار فانی را وداع گفت و به قتل رسید.
سرهنگ جمال موسوی فرمانده انتظامی شهرستان ایلام با اعلام این خبر اظهار داشت: به دنبال یک درگیری بین ۲ برادر، یک نفر از برادران بر اثر اصابت سلاح ساچمه زنی در محله شادآباد ایلام زخمی و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد که در بیمارستان فوت شده است.
وی گفت: پس از تماس با فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر درگیری، بلافاصله مأموران در محل حاضر، فرد ضارب را دستگیر کردند و جهت سیر مراحل قانونی تحویل محاکم قضایی دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان ایلام یادآور شد: اسلحه ای که در این درگیری با آن شلیک شده بود نیز کشف و ضمیمه پرونده ضارب شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: