به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، یک آشپز چینی پس از اینکه پوست یک مارماهی را زنده زنده کند اقدام به پخت آن کرد.
گفتنی است؛ چند سالی است که زنده خواری در شرق آسیا به ویژه در چین افزایش یافته است و روز به روز بر رستورانهایی که حیوانات را به صورت زنده برای مشتریان طبخ میکنند، افزوده میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
محمدرضا یوسفی، نویسنده ادبیات کودکونوجوان در گفتوگو با «جامجم»