مطالعات نشان می‌دهند وزن رابطه نزدیکی با نحوه درک شما از مزه غذا دارد.
کد خبر: ۱۱۳۷۶۹۶

به گزارش مهر، مطالعات نشان داده افراد چاق بین آب معمولی و آب شیرین شده به سختی تفکیک قائل میشوند.

سلولهای حسی در جوانههای چشایی مسئول دریافت طعمهای مختلف هستند و تقریبا هر ده روز یکبار بازسازی و تجدید میشوند. به نظر میرسد جوانههای چشایی و سلولهای پروژنیتور به آسیبهای ناشی از مواد شیمیایی التهابی که در زمان چاق شدن افزایش پیدا میکنند، حساسند؛ درنتیجه به هنگام چاق شدن، شاهد کاهش سریع جوانههای چشایی هستیم.

یکی از مواد شیمیایی التهابی خاص که هنگام چاق شدن با افزایش روبهرو میشود، TNF-alpha نام دارد که در نقش پیامرسان بین سلولهای بدن عمل میکند. محققان در این مطالعه، با دستکاری ژنتیکی موشها، امکان تولید TNF-alpha را از بین بردند. در این شرایط، کاهش جوانههای چشایی حتی در زمان افزایش وزن مشاهده نشد.محققان قصد دارند بررسی کنند که آیا عدم تولید ماده شیمیایی التهابی TNF-alpha میتواند به عملکرد مشابهی در انسان منجر شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها