به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، ساعت 14:20 روز گذشته ماموران کلانتری 113 بازار در تماس با بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام کردند طی یک فقره تیراندازی در محدوده بازار، چهار راه گلوبندک، داخل یک کوچه بنبست مردی حدوداً شصت ساله به قتل رسیده است.
دقایقی بعد از اعلام این خبر محسن مدیرروستا؛ بازپرس کشیک قتل پایتخت به همراه اکیپ تشخیص هویت آگاهی و کارشناسان پزشکی قانونی در صحنه جرم حاضر شدند.
بررسی اولیه حکایت از آن داشت ضارب با شلیک دو گلوله به سمت مقتول وی را به قتل رسانده و از محل متواری شده است همچنین بررسیها نشان داد مقتول هنگام سوار شدن بر موتورسیکلت به قتل رسیده است.
سرانجام با دستور بازپرس امور جنایی تهران جسد مقتول برای بررسی بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات برای شناسایی و بازداشت قاتل فراری ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا