ضمایر

کد خبر: ۱۱۲۸۹۹۲

من

مشیت علایی، یکی از کاربلدترین منتقدهای هنر و ادبیات روزگار ماست. او از انتشار کتاب‌های جدیدش شامل یک ترجمه و مجموعه مقالاتش گفته است. علایی که با ایسنا گفت‌وگو کرده، گفته: در حال ترجمه کتاب جدیدی از تری ایگلتون هستم. عنوان کتاب «رویداد ادبیات» است. این کتاب از کتاب‌های جدیدتر ایگلتون است.

اما ماجرای کتاب دوم چیست؟ او گفته می‌خواهد مجموعه مقالاتش را هم منتشر کند: «مقالاتی را که قبلا چاپ شده جمع‌آوری کرده‌ام که شامل نقد کتاب‌های ادبی و کتاب‌های غیرادبی و موضوعاتی که مجلات از من خواسته بودند می‌شود. درباره مسائل زیبایی‌شناسی، ادبی، فرهنگی و فلسفی است و این‌گونه نیست که بگویم درباره شعر ایرانی یا داستان ایرانی است یا نقد ادبی.

او

با گذشت دو روز، هنوز هم باورش سخت است که آن مهربان درشت‌هیکل تئاتر و سینما دیگر در بین ما نیست. با این حال شنبه‌شب دوستان لوون هفتوان در تماشاخانه دیوارچهارم گردهم آمدند تا مراسم بزرگداشت او را برگزار کنند.

آن‌طور که روابط عمومی این تماشاخانه به جام‌جم خبر داده، مراسم بزرگداشت لوون هفتوان بازیگر نام‌آشنای تئاتر و سینما که صبح روز شنبه 19 اسفندماه درگذشت، با حضور هنرمندان، علاقه‌مندان و دوستان آن زنده‌یاد برگزار شد.

نمایش «بازی یالتا» به کارگردانی هفتوان، اولین اجرای به روی صحنه رفته در «مجموعه تئاتر دیوار چهارم» (کنش معاصر سابق) و همزمان با افتتاحیه این مجموعه تئاتر نیز بوده است.

آنها

اگر می‌خواهید به تماشای نمایش آنها بنشینید سه چهار روز بیشتر وقت ندارید. نمایش «خدا نگهدار آقا» را می‌گوییم که نوشته هنریک ایبسن است و با بازنویسی و کارگردانی مهسا نعمتی به روزهای پایانی نزدیک شده است.

آن‌طور که روابط عمومی گروه نمایش «خدا نگهدار آقا» به جام‌جم خبر داده، تا حالا هایده حائری، فاطمه گودرزی، معصومه کریمی، احمد کامیابی مسک، پژمان جمشیدی، آناهیتا همتی، توماج دانش بهزادی، حامد شفیع خواه، بهرنگ توفیقی و... به تماشای این نمایش نشسته‌اند. در این نمایش 65 دقیقه‌ای که تا 25اسفند ساعت 20 و 30 دقیقه میزبان مخاطبان و هنرمندان می‌شود، بازیگرانی همچون (به ترتیب ورود به صحنه) رضا شیخ انصاری، ساناز طاری، محمدرضا آبانگاه و آوا گنجی ایفای نقش می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها