ستاد مبارزه با قاچاق کالا اعلام کرد

«ال‌جی» هم به رجیستری پیوست

مدیرکل اداره فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از مشمولیت برند «ال جی» در طرح رجیستری خبر داد و گفت: از 28 بهمن جاری گوشی‌های این برند رجیستر خواهد شد.
کد خبر: ۱۱۱۹۲۴۰

حمید دهقانینیا در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: نکته مهمی که باید مورد توجه قرار گیرد، این است که مردم بدانند از همین امروز فرآیند فعال سازی و انتقال مالکیت را بویژه هنگام خرید و فروش گوشیهای دست دوم یا گوشیهای نو که مشمول طرح رجیستری میشوند، انجام دهند.

وی همچنین از اجرای طرح رجیستری روی دیگر برندها تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: در مدت کمتر از یک ماه دیگر برندهایی مانند
HTC ،SONY، سامسونگ و هوآوی هم بتدریج مشمول اجرای این طرح خواهند شد و تلاش میشود تا پایان سال تمام برندها تحت اجرای این طرح قرار گیرند. مدیرکل اداره فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره چرایی انتخاب برند الجی برای اعمال سیاستهای رجیستری توضیح داد: الجی در بازار ایران درصد خیلی زیادی از سهم بازار را در اختیار ندارد اما با توجه به اینکه واردات رسمی این برند به نسبت بیشتر است، انتخاب آن فرصتی برای مردم و فعالان عرصه موبایل است تا بتوانند خود را با طرح تطبیق دهند.

وی با یادآوری دوباره اینکه تلاش میشود طرح رجیستری پیش از پایان سال جدید در تمام برندها اجرا شود، در پاسخ به این که آیا به غیر از ال جی، برند دیگری هم برای اجرای طرح رجیستری از 28 بهمن مورد بحث بوده است، گفت: این برند از قبل انتخاب شده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها