به گزارش جام جم آنلاین از شبکه رادیویی ایران، سنت گلابتون دوزی در جزیره قشم، شمشال نوازی در کردستان و افسانه ای در باره پیدایش این ساز، گفتگو با آقای ذبیح الله وزیری محقق و نویسنده در باره واژگان سمنانی و ریشه آنها، نمونه ای از واژه های سمنانی و معرفی کتاب «فرهنگ واژگان سمنانی» از دیگر بخش های این برنامه است.
«فرهنگ مردم» به تهیه کنندگی زهرا فقیه میرزایی، مجری و گوینده شمسی فضل اللهی و محمد محسن رفیعی، نویسندگی زینت صالح پور جمعه بیست و چهارم آذر ساعت 21:30 پخش می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد