در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
در این نمایشگاه حدود 250 اثر نقاشی، مجسمه و عکس سه نسل از هنرمندان تجسمی همچون نصرالله افجهای، کوروش شیشهگران، علی شیرازی، نصرتالله مسلمیان، عینالدین صادقزاده، ناصر اویسی، آرمان استپانیان، مرتضی گودرزی، بهرام دبیری، کامران عدل، جواد بختیاری و... به نمایش گذاشته شد.
هنرمندان در این نمایشگاه آثار خود را به نفع زلزلهزدگان اهدا کردند تا حدود یک سوم قیمت واقعی شان به نفع زلزلهزدگان استان کرمانشاه به فروش گذاشته شود و صددرصد عواید آن تقدیم مردم سرافراز و آسیبدیده غرب کشور شود و شعار و تیتر این حرکت «تنها نیستیم» ترجمان عملی یابد. در اولین شب از این نمایشگاه سه روزه که با استقبال خوب علاقهمندان هنر روبهرو شد، آثار هنری به ارزش 110 میلیون تومان به فروش رسید که این رقم در پایان شب دوم به 134 میلیون تومان رسید.
مژده طباطبایی، مدیر گالری مژده که طراح این حرکت جمعی خانواده تجسمی بود، گفت: «من از حجم استقبال و شور جامعه هنری برای ارائه اثر به نفع آسیبدیدگان عزیز در زلزله کرمانشاه و غرب ایران حیرتزده شدم و از تکتک هنرمندان، مجموعهداران و گالریداران سپاسگزارم. »
علیمحمد زارع، سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران در جریان دیدار از این نمایشگاه، گفت: « این نمایشگاه هم یک حرکت ارزشی است که از سوی دو گالری مژده و ایرانشهر و همت بلند هنرمندان تدارک دیده شده تا مرهمی بر دردهای هموطنان عزیز آسیبدیده از زلزله باشد.» وی افزود: «ارائه آثار کیفی با یک سوم قیمت واقعیشان و تقدیم صددرصد فروش به هموطنان زلزلهزده، بیانگر عزم جزم جامعه تجسمی در همراهی برای این حرکت ملی است.»
عنایتالله نظرینوری، هنرمند پیشکسوت نیز در این نمایشگاه گفت: «حادثه زلزله غرب کشور حقیقتا جامعه ایران را غمگین کرد و هنرمندان نیز مثل دیگر اقشار جامعه قصد کردند قدمی در جهت التیام این درد بردارند؛ هنرمندان همواره دغدغه مردم و خدمت را دارند و در این حادثه نیز تلاش دارند در کنار مردم باشند.»
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: