
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در گفتوگوی مطبوعاتی افزود، در این نشست سه جانبه وزیران، امکان مشارکت کردها در کنفرانس گفتوگوی ملی سوریه مورد بررسی قرار گرفت که قرار است ۲۲ ماه جاری میلادی در سوچی روسیه برگزار شود.
لاوروف همچنین تصریح کرد، نشست وزیران خارجه که امروز در آنتالیا برگزار شد در چارچوب مقدمهچینیهایی برای نشست سران سه کشور مذکور صورت گرفت.
وی اعلام کرد، در این نشست درباره مسائل مهم توافق شد که روسای سه کشور در جریان آن قرار خواهند گرفت.
وزیر خارجه روسیه تاکید کرد، وزارتهای دفاع سه کشور مذکور درباره همکاری در مناطق کاهش تنش سوریه دائما باهم در ارتباط هستند.
پایان نشست سهجانبه وزیران امور خارجه ایران، روسیه و ترکیه در آنتالیا
نشست سه جانبه وزیران امور خارجه ایران، ترکیه و روسیه در آنتالیای ترکیه به پایان رسید.
وزیران امور خارجه ایران، ترکیه و سوریه در نشست سه جانبه امروز خود که حدود دو ساعت و نیم به طول کشید در مورد آخرین وضعیت سیاسی حل بحران سوریه و همچنین نشست آتی حسن روحانی، ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان که در روز چهارشنبه در سوچی روسیه با محوریت موضوع سوریه برگزار می شود، رایزنی کردند.
بعد از پایان این نشست لاوروف و ظریف در ضیافت ناهار چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه شرکت کردند.

اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: