سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، خربزه دارای ویتامین A است، از این رو در ترمیم و تجدید سلولهای بدن نقش دارد و با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماریهای سنگ کلیه و مثانه مفید است، دراین بیماریها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود.
خربزه سرشار از ویتامین هایA ،D وC و سلولز است؛ خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز میشود.
اگر گوشت خربزه را له کنید و به صورت مرهم روی سوختگیهای سطحی پوست بدن بگذارید، آن را معالجه خواهد کرد؛ تخم خربزه برای سرفه حاد، درد سینه و حلق و تبهای شدید مفید است.
خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده میشود؛ مغز تخم خربزه بوداده، طبیعت گرم دارد.
مغز تخم خربزه بو داده، دارای خاصیت ادرارآور، نرمکننده و افزایشدهنده میل جنسی است.
خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کمخونی مفید است؛ خربزه، رنگ چهره را روشن میکند و بیماری استسقاء (احساس تشنگی دائمی ) را درمان میکند.
خربزه به هضم غذا کمک میکند و رودل را برطرف میکند؛ خوردن 8 گرم دمکرده ی پوست خشک شده خربزه، سنگ مثانه را دفع میکند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد