قهر با تکواندوکاران به سود هیچ‌کس نیست

قهرمانان پشت درهای بسته

درحالی که طی روزهای گذشته خبر از بازگشت چند تکواندوکار کوچ کرده منتشر شده، برخورد قهری مسئولان فدراسیون در خروج را مقابل چند تکواندوکار باز کرده است. پروسه کسب سهمیه بازی‌های المپیک 2020 در تکواندو نزدیک به 20 روز دیگر با برگزاری مرحله نخست رقابت‌های گرندپری یا همان جایزه بزرگ آغاز می‌شود. درواقع مسیری که نقطه شروع آن مسکو است و تکواندوکاران باید در یک ماراتن واقعی به دنبال امتیازاتی باشند که کسب آنها حداقل در سال پایانی بسیار حساس و کمی دور از دسترس است.
کد خبر: ۱۰۵۳۰۳۷

درواقع کشورهایی که با برنامه پیش می‌روند، از همین رقابت‌های مراحل ابتدایی بیشترین امتیازات را با بهترین نفرات خود کسب می‌کنند تا ماه‌های آخر بدون استرس و ترس از بروز مشکلاتی از جمله آسیب‌دیدگی، به جای حضور در تورنمنت‌های پرفشار به تکواندوکاران خود استراحت داده و برای کسب مدال در المپیک آماده شوند.

تیم ملی ایران نیز به همین منظور تمرینات آماده‌سازی خود را آغاز کرده است و مهدی بی‌باک، سرمربی تیم ملی، تکواندوکاران خود را برای حضور در این رقابت‌ها آماده می‌کند.

طبق قوانین تکواندوکاران با حضور در جمع 32 نفر برتر چهار وزن المپیکی اجازه حضور در مراحل مقدماتی این رقابت‌ها را دارند.

مهدی خدابخش و بهنام اسبقی با وجود داشتن شرایط حضور در این رقابت‌ها و دعوت‌نامه فدراسیون جهانی می‌بایست به اردوی تیم ملی دعوت شده و زیر نظر کادر فنی تمرینات آماده‌سازی خود را پیگیری کنند، اما در میان تعجب اهالی تکواندو، سازمان تیم‌های ملی از این دو برای حضور در اردوی آماده‌سازی بازی‌های داخل سالن دعوت کرد؛ دعوتی که از ابتدا معلوم بود به نتیجه نخواهد رسید و این دو هرگز به اردو نمی‌روند. این دو تکواندوکار رقابت‌های جهانی را به دلایل مختلف از دست داده بودند و با حضور در اردوی تیم اعزامی به ترکمنستان در دو مرحله از رقابت‌های گرندپری سال جاری نیز غیبت خواهند داشت و این احتمال وجود دارد که شانس حضور در مراحل بعدی را از دست بدهند.

سوالی که در این میان مطرح می‌شود این است که اگر این دو تکواندوکار تخلف کرده و نباید به اردوی تیم ملی دعوت می‌شدند، چرا سازمان تیم‌های ملی به جای تشکیل کمیته انضباطی و برخورد منطقی در چارچوب قوانین، آنها را به اردویی دعوت می‌کند که می‌دانند هرگز شرکت نخواهند کرد.

اگر تکواندوکاری راه رفع مشکل خود را نمی‌دانست، چه کسی باید مشکل او را رفع کند. آیا برخورد قهری با دو قهرمان ملی که برای ورزش کشور افتخارآفرین بوده‌اند، راهکار مناسبی برای برقراری نظم در تکواندوست؟

آیا چنین برخوردهایی اسبقی و خدابخش را نیز در مسیر قهرمانان قبلی، در خروج را به آنها نشان نمی‌دهد. پولادگر می‌بایست نقش پدرانه خود را در این مورد بخوبی ایفا کند و به جای بستن در اتاق خود، با آنها صمیمانه‌تر رفتار کند.

این‌که مردان افتخارآفرین خود را ساعت‌ها پشت در اتاق معطل کرده و درنهایت به آنها وقت ملاقات ندهیم، شک نکنید که نتایج مثبتی نخواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها