چاقی برای زنان بدتر است

چاقی در زنان اثرات سوء بیشتری را در پی دارد. به گزارش مدلاین پلاس ، یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه کلمبیا به بررسی میزان وقوع بیماری مربوط به چاقی در آمریکا پرداخته است.
کد خبر: ۱۰۴۶۲۹

بنا بر اظهارات این محققان در حالی که بسیاری از مطالعات اثر اضافه وزن و چاقی را بر میزان مرگ و میر در نظر گرفته اند ، اطلاعات کمی در زمینه تاثیر اضافه وزن بر سلامت افرادی که هنوز زنده هستند انجام شده است.
برای تحقیق این مطلب محققان مقیاسی به نام QALY که نشان دهنده یک سال عمر با سلامتی کامل است را برا ی تعیین بار بیماری مرتبط با چاقی در تعدادی از افراد بکار برده اند.
اکثر سالهای همراه با سلامتی که زنان به علت اضافه وزن از دست داده بودند مربوط به کیفیت ناسالم زندگی بود.
میزان مرگ و میر در میان زنان چاق و دارای اضافه وزن تا سن 45 سالگی در یمان زنان کمتر از مردان بود.
پس از این سن میزان مرگ و میر زنان خیلی بیشتر از وقوع این رویداد در مردان بود.
محققان در گزارش خود علل متعددی را برای این اختلاف بین دو جنس مطرح می کنند.
سرپرست این تحقیق می گوید بنظر می رسد در میان زنان وجهه اجتماعی چاقی از اهمیت بیشتری برخوردار است و این باعث استرس بیشتر می شود. از طرفی استرس بیشتر با افزایش خطر مرگ و میر ارتباط دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها