به گزارش جامجم ، صبح سیام شهریور سال گذشته وقوع اسیدپاشی در خانهای در محله گیشا به پلیس گزارش شد. ماموران با حضور در آنجا و تحقیقات متوجه شدند پسری جوان که ساکن آپارتمان بوده، با دختر مورد علاقهاش درگیر شده وروی او اسید پاشیده است.
همزمان با تشکیل پرونده قضایی در شعبه ششم بازپرسی دادسرای جنایی تهران با دستور قاضی مدیرروستا، تحقیقات برای دستگیری جوان اسیدپاش آغاز و چند روز بعد از حادثه بازداشت شد. مرد اسیدپاش درتحقیقات گفت: در جریان اختلاف با دختر مورد علاقهام با هم دعوا کرده و محتویات بطری را به سمت او پاشیدم، گمان میکردم آب باشد و نمیدانستم داخل آن مایع لوله بازکن است. این در حالی بود که متهم مدعی بود دچار مشکلات روحی و روانی است و حتی مدتی در بیمارستان بستری بوده است.
با دستور قضایی متهم به اتهام اسیدپاشی بازداشت وروانه زندان شد. در جریان تحقیقات، متهم برای مشخص شدن صحت سلامت روانی به پزشکی قانونی منتقل شد. با گذشت هفت ماه از وقوع حادثه، پزشکی قانونی نظر داد که او حالت خطرناک روانی دارد اما درباره اینکه او قوه تشخیص و اراده از خود داشته یا نه؟ اعلام نکرده است.
بنابراین دیروز جوان اسیدپاش با تجدید قرار قانونی به زندان بازگشت و قرار شد پزشکی قانونی دوباره درباره سلامت روانی او اظهار نظر کند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد