نتایج کاراته‌کاها در امارات

نخستین طلا را علیپور ضرب کرد

در آخرین روز از سومین مرحله لیگ جهانی کاراته در امارات و سال 2017 موسوم به کاراته وان، سعید علیپور که با 6 پیروزی خود را به فینال وزن 67ـ کیلوگرم رسانده بود در مرحله نهایی به مصاف «اکستوس دیونسوس» از یونان رفت که با نتیجه یک بر صفر برنده از تاتامی خارج شد و مدال طلای این وزن را به گردن آویخت.
کد خبر: ۱۰۱۴۷۹۳

پیش از این، امیر مهدی‌زاده موفق شده بود با نتیجه 4 بر 3 از سد بوکنی پلاختین از روسیه بگذرد و به نشان برنز دست پیدا کند. این کاراته‌کای روس در پرونده خود برنز رقابت‌های جهانی آلمان، برنز مسابقات قهرمانی اروپا و 3 برنز مسابقات کاراته وان را دارد. در ادامه این رقابت‌ها ابوالفضل شهرجردی نیز با برتری 3 بر 2 مقابل نماینده هنگ‌کنگ به مدال برنز کاتای انفرادی رسید.

در بخش بانوان نگین باقری با پیروزی مقابل کاتاروی ترکیه‌ای به مدال برنز کاتای انفرادی زنان دست پیدا کرد. زهره برزگر نماینده وزن 55ـ کیلوگرم در مبارزه رده‌بندی مقابل بان تروون از چین تایپه با نتیجه 3 بر صفر شکست خورد و از رسیدن به مدال برنز بازماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها