به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، پروین منصوری معاون پژوهشی مرکز تحقیقات پوست و سلولهای بنیادی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به مصرف سوسیس و کالباس و ایجاد حساسیتهای پوستی در افراد اظهار داشت: مصرف سوسیس و کالباس غیراستاندارد میتواند سبب بروز حساسیتهای مختلف در پوست و موی افراد شود که خارش شدید پوست یکی از این مشکلات است.
منصوری عنوان کرد: در سوسیس و کالباس به دلیل استفاده از مواد افزودنی و حتی رنگی برای افزایش طول مدت ماندگاری در فصل بهار امکان ابتلا به حساسیتهای پوستی و اگزمای سرشتی تشدید شده و همین مسئله باعث ایجاد قرمزی پوست، خارش و در موارد نادری التهاب آن میشود.
وی تأکید کرد: برای فصل بهار استفاده از مواد غذایی تازه و طبیعی از قبیل میوه و سبزیجات برای پیشگیری از حساسیتهای پوستی بسیار مفید و سودمند است.
وی یادآور شد: مواد افزودنی موجود در سوسیس و کالباس میتواند علاوه بر بروز بیماریهای مختلف حساسیتهای پوستی و اگزمای آتوتیپ را در فصل بهار افزایش دهد و مشکلات مختلفی را برای افراد ایجاد کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران:
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
اون علامت استاندارد كه الكیه
ضایعات مرغ و گوشت رو میریزن تو دستگاه به صورت سوسیس كالباس به خورد مردم میدن
من كه سالهاست لب نمیزنم بهش