مرگ دلخراش ۴ دانش‌آموز دختر زیر چرخ‌های کامیون

مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: چهار دانش آموز دختر مقطع اول متوسطه صبح امروز بر اثر سانحه رانندگی در مسیر روستای آپدوم از توابع بخش لاشار نیکشهر جان خود را از دست دادند و یک محصل نیز مجروح شد.
کد خبر: ۱۰۰۸۵۲۴
مرگ دلخراش ۴ دانش‌آموز دختر زیر چرخ‌های کامیون

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، علیرضا نخعی اظهار داشت: یک دستگاه کامیون ساعت 6 و 40 دقیقه صبح امروز در راه روستایی بخش لاشار نیکشهر واقع در جنوب سیستان و بلوچستان به شماری از دانش آموزان در حین سوار شدن به خودروی یکی از والدین برای رفتن به مدرسه برخورد کرد.

وی ادامه داد: بر اساس اعلام مرکز فوریت های پزشکی با توجه به شدت برخورد کامیون سه دانش آموز در دم جان خود را از دست دادند و 2 دانش آموز نیز مجروح شدند.

وی افزود: یکی از 2 دانش آموز مجروح در حین انتقال به بیمارستان فوت کرد و حال دانش آموز دیگر نیز وخیم گزارش شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با تسلیت این ضایعه دلخراش به خانواده این دانش آموزان گفت: اسامی دانش آموزان فوتی شامل سعیده امیری جوان، زهرا امیری جوان، زبیده امیری جوان و فاطمه بلوچ لاشاری و محصل مجروح زهرا امیری رجاء است.

هم اینک بیش از 620 هزار دانش آموز سیستان و بلوچستان در 6 هزار و 300 مدرسه تحصیل می کنند و 36 هزار و 700 فرهنگی نیز سکان دار تعلیم و تربیت این استان هستند.

شهرستان نیکشهر با 13 هزار و 410 کیلومتر مربع وسعت و جمعیت 137 هزار نفر، 395 روستا، چهار بخش مرکزی، بنت، لاشار و آهوران، سه شهر نیکشهر، اسپکه و بنت و 11 دهستان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۷
عظیم جان
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
۰
۰
بیا بلبل ازاین كوچه گذر كن بزن چهچه رفیقان راخبركن
اگرگفتنندرفیقان درجه حالنند بگودرمدرسه چشمه انتظارنند شادی روح گلهای پرپرشده صلوات
اهل اردبیل
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
۰
۰
برای شادی روحشان لطفا ذكر سه صلوات و قرائت فاتحه . . . خداوند منان به بازماندگانشان صبر بدهند انشاءالله
مصطفی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
۰
۰
واقعا ناراحت شدم خدا رحمت شان كند با اینكه امنیت ترمز كامیون بهتر از سواری هست بیشتر رانندگان شان معتاد و خواب الود هستند خدا لعنت شان كند كه جند خانواده را عزا دار میكنند
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
۰
۰
خدا به پدر و مادراشون رحم كنه
هم وطن
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۶
۰
۰
استاندار محترم و رئیس آموزش پرورش سیستان و بلوچستان ، آیا بچه های شما هم به وسیله وانت سرویس دهی می شوند؟ فاصله طبقاتی تا چه اندازه؟
علی رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۶
۰
۰
لا حول الله و لا قوه الا بالله العلی العظیم
حالا برید حقوق های نجومی تصویب بكنید و از روی شكم سیری حرف بزنید. خدا كریمه تو اون دنیا منتظر باشید تو اون دنیا دیگه هیچ پست و مقام ومنصبی ندارید نه محافظ دارید نه بادیگارد نه دفتر نه دستك فقط نامه اعمال كه سیاهه
هاروت
Germany
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۷
۰
۰
چه فایده داره اینهمه اظهار تاسف كردن و آرامش روح كردن ها ، جان موجود زنده ای گرفته و
همه چیز تموم شده .
در اینجا دو چیز مهمه ..
اول از همه خود رانندگان باید رعایت همه جوانب را در رانندگی بكنند .
و دوم اینكه مسئولین در زمان صدور مجوز گواهینامه بیشتر در تشخیص متقاضیان نسبت به واجد شرایط بودن دقت كنند .
با تمام این تفاصیل مهمترین شرط رعایت احتیاط است و سپس هوشیاری و سالم بودن از لحاظ روح و روان راننده میباشد .
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها