به گزارش جام جم آنلاین، جواد باذلی در گفت و گو با ایرنا افزود: این کودک که مشغول بازی بر روی دیوار مخروبه ای بود، بر اثر ریزش آن دچار آسیب شدید به سر شده و قبل از رسیدن اورژانس فاقد علائم حیاتی بود.
وی اضافه کرد: کارشناسان فوریت های پزشکی عملیات احیاء را بر روی این فرد انجام دادند و با ماساژ قلبی وی را به بیمارستان امدادی 15 خرداد بیدخت انتقال دادند ولی تلاش ها بی نتیجه ماند و این کودک جان خود را از دست داد.
وی گفت: سطوح نا ایمن یکی از مهمترین علت ریزش آوار می باشد که بدلیل سهل انگاری این حادثه تلخ رقم خورد.
شهرستان گناباد در 287 کیلومتری مشهد و جنوب استان خراسان رضوی واقع است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد