
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از شیراز، سرهنگ «محمد عبادی نژاد» گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت احشام در شهرستان ممسنی، دستگیری عامل یا عاملین سرقت در دستور کار پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: پس از انجام تحقیقات ماموران موفق به شناسایی سارقان که دو نفر بودند شده و در یک عملیات غافلگیرانه آنها را دستگیر کردند.
عبادینژاد ادامه داد: متهمان دستگیر شده در تحقیقات به 7 فقره سرقت احشام در شهرستان ممسنی اقرار کردند که هدو نفر با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی و از آن طریق با قرار قانونی روانه زندان شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان ممسنی از دامداران درخواست کرد؛ در حفاظت و نگهداری از دامهای خود دقت بیشتری داشته باشند و صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک از جمله خودروها یا موتورسیکلت بدون پلاک یا افراد غریبه مراتب را سریعاً به مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند.