جام جم آنلاین: دومین جشنواره بین المللی تولیدات تلویزیونی الجزیره با اهدای 45 جایزه به برندگان، پایان یافت.
کد خبر: ۹۱۷۹۵
به گزارش الجزیره ، عراق و قطر با چهار جایزه رتبه های اول و دوم بیشترین جایزه ها و فلسطین با سه جایزه، رتبه سوم این جشنواره را به دست آوردند.
45 جایزه طلا ، نقره و برنز جشنواره تولیدات تلویزیونی الجزیره به این ترتیب اهدا شدند. سه جایزه به فیلم های مستند. سه جایزه به تحقیقات مطبوعاتی و سه جایزه به گزارش های مطبوعاتی.
تلویزیون های عربی و غیر عربی، مستقل و غیرمستقل و شرکت تولیدی عربی و خارجی برندگان جوایز این جشنواره بودند.
فیلم مستند سرزمین زنان ساخته جان شمعون ، کارگردان لبنانی برنده جایزه طلای بخش فیلم مستند شد. داستان این فیلم درباره زنی فلسطینی است که تجربه زندانی شدن در زندان معروف الخیام در جنوب لبنان را دارد.
جایزه نقره به فیلم ریچل: ضمیر آمریکایی ، ساخته یحیی برکات ، کارگردان فلسطینی و جایزه برنز به فیلم زیبا ساخته علیه البیلی ، کارگردان مصری اهدا شد.