دکتر سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه با بیان مطلب فوق به جامجم میگوید: کاهش مصرف مواد غذایی با چربی بالا و سرخ کرده و نیز مواد غذایی که دارای قند ساده هستند، مانند بامیه و شیرینی از اصول تغذیهای مهمی است که باید طی روزهداری رعایت شود.
دانشیار گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تاکید میکند: استفاده از آب، چای کمرنگ و میوهها در وعده افطار بسیار مفید است و افطار کردن با مایعات داغ مانند یک لیوان آب گرم یا چای کمرنگ از ایجاد نفخ پس از افطار جلوگیری میکند.
وی افزود: بیشک، مصرف مواد غذایی مانند سبزیجات (گوجه،کاهو و سبزی) و میوهها (هندوانه یا طالبی) و مغز و اجتناب از خوردن غذاهای چرب و سنگین و غذاهایی که باعث احساس تشنگی میشوند در وعده سحر میتواند به کاهش سردرد در روزهداران کمک کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد