تابلوهای رانندگی نو نوار می‌شود

جانشین رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از رصد تابلوها، چراغ‌ها و علائم راهنمایی و رانندگی به منظور رفع نواقص و پوشیدگی‌ها خبر داد.
کد خبر: ۹۱۰۵۰۳

سرهنگ حسن عابدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی که ممکن است به مرور زمان دچار نواقصی شده یا در پی رشد، شاخه و برگ درختان امکان رویتشان از بین رود، گفت: از تمام عوامل پلیس راهنمایی و رانندگی خواسته‌ایم روزانه در منطقه فعالیت خود، تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی را رصد کرده و مراتب را برای رفع نواقص و مشکلات پیش آمده به ما اطلاع دهند تا ما هم گزارش آن را به شهرداری منتقل کنیم.

وی با بیان این‌که ایرادات تابلوها و علائم دارای نواقص و پوشیدگی باید رفع شود، گفت: گاهی اوقات ممکن است وزش باد یا وقوع تصادفی باعث تخریب یک تابلو شود، گاهی متاسفانه تعدادی از شهروندان آسیب‌هایی را به برخی علائم و تابلوها وارد می‌کنند و در برخی موارد هم رشد شاخه و برگ درختان باعث کاهش دید تابلو می‌شود که تمامی این موارد از سوی همکاران من رصد شده و گزارش آن به شهرداری ارائه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها