
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العربیه، او اولین بار در سال 2004 سعی کرد که ادای ترامپ را در برنامه تلویزیونی «د-اپرنتیس» در آورد اما بعد از آنکه ترامپ وارد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شد، دستمزد این کمدین آمریکایی سر به آسمان گذاشت و اکنون برای هر نمایش 10 هزار دلار حق الزحمه می گیرد.
او در برنامه های خود مانند ترامپ به حاضران توهین می کند و بسیاری از مردم فکر می کنند که او واقعا خود ترامپ است و از او می خواهند که با آنها عکس سلفی بگیرد.
دومنیکو می گوید:«وقتی نقش بازی می کنم، مردم فریاد می زنند، «ترامپ، ترامپ، ترامپ. ما عاشق ترامپ هستیم»، باور کردنی نیست چقدر مردم ترامپ را دوست دارند».


بهزاد داداشزاده در گفتوگو با جامجم:
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی، آخرین پیشبینیها از وضعیت بارش کشور و پیامدهای النینو را بررسی میکند