
به گزارش جام جم سرا ، تحقیقی جدید نشان داده است که تعداد زیادی از غذاهای روزمره حاوی محتویات خطرناکی از سدیم است که افراد به علت عدم آگاهی از این موضوع با مصرف آنها سلامتی خود را تحت تاثیر قرار میدهند. علاوه بر این، سازمان بهداشت آمریکا نیز اعلام کرد که تعدادی از غذاهای مورد علاقه افراد که به نظر بیضرر میرسد و در بیشتر فروشگاههای مواد غذایی یافت میشود میتواند در عین حال بسیار خطرناک و مضر باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کامران نجفزاده، از گزارشگری تا گفتوگوهای بیپرده در شبکه نسیم
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان هواشناسی کشور بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با سخنگوی فراکسیون زنان مجلس بررسی کرد