«امیر حسین لونی» جوان 26 ساله کشمیری که در کودکی هر دو دستش را در یک حادثه از دست داد با اراده و تلاش موفق شد بدون دست هم کریکت بازی کند و رویای کودکی خود را محقق سازد.
امیرحسین زمانی که هشت ساله بود و در کارگاه چوب بری پدرش کار می کرد در یک حادثه هر دو دستش قطع شد و زندگی برای او رنگی دیگر گرفت. پدر امیرحسین در آن زمان بخشی از سرمایه خود را نیز به فروش رساند و برای پیوند دست او هزینه کرد و اما پزشکان نتوانستند برای فرزند او کاری کنند.
اگرچه شوک از دست دادن دست ها برای امیر حسین و خانواده او بسیار سنگین بود اما او رفته رفته آموخت که به جای دست از پاهایش استفاده کند و اکنون آنقدر در این کار چنان مهارت دارد که حتی میتواند با پاهایش صورتش را اصلاح کند. او خودش در این باره میگوید پس از حادثه از دست دادن دست هایش حتی فکر نمی کرده بتواند بدون دست غذا بخورد اما اکنون همه کارهای روزنامه را خودش به این صورت انجام میدهد.
امیرحسین با بالارفت مهارتش در استفاده از پا به جای دست به فکر تحقق رویای کودکی افتاد؛ او از کودکی به بازی کریکت عشق میورزید. وی چند سالی است که با تمرینات فراوان توانسته مهارتش در بازی را بالا ببرد و اکنون کاپیتان یک تیم کریکت محلی است.
این جوان معلول و با اراده با نگهداشتن چوب کریکت بین گردن و کتف در این بازی شرکت میکند و توانسته با مهارتش چشم همه را خیره کند. او می گوید وقتی شروع به بازی کریکت میکند دیگران او را مسخره میکنند و باور نمیکنند که او بتواند بدون دست بازی کند اما او با تلاش و پشتکار کار خود را انجام میدهد و اکنون همه به مهارت او احترام میگذارند. گزارش «یونس زرگر» عکاس «بارکرافت» از اراده امیرحسین را در اسلاید شو زیر میبینید.
منبع عکس و متن: فرادید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد