به گزارش جام جم سرا ، قهوه یکی از محبوبترین نوشیدنیها است. نوشیدن قهوه آثار بسیار مثبتی بر روی بدن میگذارد: داشتن قلبی سالمتر، کمک به جلوگیری از ابتلا به انواع بیماریها مانند سرطان و بیماریهای کبد، بیماری پارکینسون و دیابت نوع دو. قهوه همچنین میتواند در آب کردن چربیها شما را یاری کند.
اما امروز قصد داریم نوعی از قهوه را به شما معرفی کنیم که کارکرد درمانی این نوشیدنی را چند برابر میکند. این نوشیدنی علاوه بر طعم خود میتواند به شما در سوزاندن چربیها و سرعت بخشیدن به متابولیسم بدن کمک کند.
مواد مورد نیاز و دستور تهیه:
تمام مواد فوق را درون یک ظرف ریخته و آنها را هم بزنید تا ترکیبی یکدست شکل گیرد. سپس درب ظرف را بگذارید.
صبح روز بعد که خواستید که یک فنجان قهوه میل کنید، پس از آماده شدن قهوه و در حالی که هنوز گرم است، حدود یک یا دو قاشق چایخوری از ترکیب فوق را داخل قهوه ریخته و کمی هم بزنید؛ سپس آن را بنوشید.
خواص فوقالعاده این قهوه ترکیبی مدیون مواد تشکیل دهنده آن است. دارچین به سوزاندن چربی شهرت دارد. روغن نارگیل نیز سرشار از تری گلیسیرید با زنجیره متوسط است. از طرف دیگر عسل طبیعیترین و سالمترین شیرینکنندهی قابل مصرف است. علاوه بر موارد فوق، کافئین سرعت متابولیسم را افزایش داده و میتواند انرژی برای بدن تامین کند.
این نوشیدنی میتواند حالت بدن شما را به حالت «چربی سوزی» تبدیل کند. در این حالت، چربیهای بیشتری آب میشود و شما زیباتر به نظر میرسید.
منبع : فرادید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد