
به گزارش جام جم نوا ، شبکه رادیویی ایران روز پنج شنبه هفدهم دی در شصت و نهمین سالروز تولد محمدرضا لطفی، به همت مکتب خانه میرزا عبدالله و بنیاد آفرینش های هنری نیاوران در فرهنگسرای نیاوران مراسمی با حضور علی مراد خانی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از بزرگان موسیقی و دوستان برگزار شد.
در همین ارتباط، برنامه «عندلیب» کاری از گروه فرهنگ و اندیشه رادیو ایران، ضمن پخش گزارش کاملی از این مراسم، با هنرمندان صاحب نام موسیقی ایران همچون بیژن کامکار ، صدیق تعریف و استاد شکارچی به گفتگو پرداخته است.
در بخش" جاودانه ها"تصنیف به اصفهان رو ساخته علی اکبر شهنازی پخش می شود.
برنامه ی «عندلیب»، روز پنج شنبه بیست و چهارم دی ساعت 22:00، بر روی موج اف ام ردیف 90 مگاهرتز و ای ام ردیف 900 کیلوهرتز با اجرای «فاطمه آل عباس» و تهیه کنندگی «زهره سربازی»و کارشناسی مهرزاد هویدا از رادیو ایران پخش می شود.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد