به گزارش جام جم آنلاین، معاون مدیر کل دفتر امور گلخانه گیاهان دارویی و قارچ در معاونت امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در مصاحبه با رادیو اقتصاد اظهار داشت: بیش از 85 درصد زعفران کشور در استانهای خراسان رضوی و بخشی هم در خراسان جنوبی تولید می شود و سهم استانهای دیگر اندک است.
وی افزود: کشت زعفران از نظر اشتغالزایی و درآمدزایی در مناطق کم آب بسیار مؤثر است و تقریباً این محصول در جهان به نام ایران شناخته می شود.
مجد گفت: البته کشورهای خارجی این محصول را عمدتاً به صورت فله ای از ایران خارج و پس از بسته بندی با نشان برند خود صادر می کنند که باید تلاش کنیم این محصول به طور کامل با نام ایران صادر و همه ارزش افزوده آن نصیب کشورمان شود.
وی تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه برای توسعه پایدار محصولات زراعی دارای مزیت از جمله زعفران برنامه ریزی می شود و هدف ما این است که نشان جغرافیایی و ژنتیکی زعفران را به اسم ایران ثبت کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت