برگزاری نمایشگاه نقاشی مریم حیدرزاده

نمایشگاه نقاشی‌های مریم حیدرزاده با عنوان «پس از آن همه حسرت» در تهران افتتاح شد.
کد خبر: ۸۳۷۱۷۶
برگزاری نمایشگاه نقاشی مریم حیدرزاده

آیین گشایش این نمایشگاه روز جمعه بیست و هفتم شهریورماه و با حضور چهره‌های فرهنگی و هنری کشور برگزار می‌شود. از روز شنبه بیست و هشتم شهریورماه الی اول مهر، مریم حیدرزاده پذیرای مخاطبان خواهد بود و ورود برای عموم آزاد است.

ساعت کاری این نمایشگاه در روزهای جمعه از ساعت 16 تا 20 و سایر ایام هفته از ساعت 11 تا 19 خواهد بود. گفتنی است که این گالری در روزهای دوشنبه تعطیل است.

مریم حیدرزاده درباره جزئیات این نمایشگاه به سایت «موسیقی ما» گفت:«این سومین نمایشگاه نقاشی من است. تکنیک آثار هم آبرنگ و اکریلیک است. موضوعات کارها بیشتر حول محور طبیعت و ناتورالیسم و اکسپرسیونیسم است.»

گفتنی است که نمایشگاه نقاشی‌های مریم حیدرزاد در گالری شیرین به نشانی خیابان کریمخان، خیابان سنایی، کوچه 13 پلاک 5 برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها