شدت سردردهای میگرنی با مصرف غذاهای سرخ کرده و سنگین

یک متخصص طب سنتی گفت: اکثر سردرهای میگرنی مقاوم به درمان, سردردشان توام با مشکلات گوارشی مثل نفخ، ریفلاکس، سوء هاضمه است و معمولاً حالت تهوع و استفراغ دارند؛ با مصرف غذاهای سرخ کرده و سنگین در مدت کوتاهی دچار سردرد می‌شوند.
کد خبر: ۸۳۱۵۱۱
شدت سردردهای میگرنی با مصرف غذاهای سرخ کرده و سنگین

رضایی‌زاده افزود: در دیدگاه حکمای طب سنتی، مغز و اعصاب مشارکت نزدیکی با خیلی از اعضای بدن دارند.

به گزارش تسنیم، به گفته وی گاهی علائم و بیماری‌هایی که به عنوان بیماری‌های مغز و اعصاب شناخته می‌شود، ناشی از بیماری سایر اندام‌هاست که اصطلاحاً به این بیماری‌ها بیماری‌های مشارکتی مغز و اعصاب می‌گویند.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: یعنی مشارکت مغز با یک عضو دیگر. معروفترین این بیماری‌ها عبارت است از بیماری مشترک مغز با معده است.

رضایی‌زاده عنوان کرد: اگر دستگاه گوارش کارش را به خوبی انجام ندهد, شخص دچار بیماری‌هایی می‌شود که علائمش علائم مغز و اعصاب است.

بسیاری از سردردها به دلیل مشکلات معده است

وی افزود: مثلاً سردردهایی که ناشی از بیماری معده است که خیلی افراد سردردشان به دلیل بیماری معده‌شان است. افرادی که دچار سردرد‌های میگرنی هستند و به عنوان میگرن‌های مقاوم به درمان شناخته می‌شوند.

این متخصص طب سنتی بیان کرد: اکثر سردرهای میگرنی مقاوم به درمان، سردردشان توأم هست با مشکلات گوارشی مثل نفخ، ترش کردن، ریفلاکس، سوء هاضمه، ماندن غذا سردل و آروغ‌های مداوم بوده و معمولاً سردرد توام با تهوع و استفراغ است.

شدت سردرد با مصرف غذاهای سرخ کرده

رضایی‌زاده گفت: افراد مبتلا به نوع سردردها می‌دانند که اگر غذاهای سنگین مانند آش یا سرخ کردنی یا هر غذایی که علائم معده را تشدید می‌کند با فاصله کوتاهی دچار سردرد می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: حتی ممکن است که استفراغ کنند که بعد از دفع مواد از معده می‌گویند که به شدت سردرد فروکش کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها